« Naar het overzicht

BEKER


Klik op titel voor meer info!

Bekerwedstrijden

Beker van Vlaanderen :
Door de reorganisatie in het kompetitiereglement (niveau's) startte de beker van Vlaanderen veel later in het seizoen! Op korte tijd zijn we nu toegekomen aan de kwartfinales! Onze jongens teams zijn allen nog vertegenwoordigt in deze fase na vrij eenvoudige overwinningen in de vorige twee rondes. 
Alle kwartfinales van onze teams worden in de eigen Heylen Vastgoed Basket Campus afgewerkt dus supporters zeker op post!
Op zaterdag 25/1 om 10.00 beginnen onze Kadetten aan hun wedstrijd tegen Gistel Oostende. Op zondag is het de beurt aan de Pupillen (11.00 u.) tegen Waasland Academy en de Miniemen (16.15 u.) tegen Gembo! De Junioren spelen hun kwartfinale nog op dinsdag 4/2 om 20.30 tegen Limburg!
Onze twee deelnemende meisjes ploegen werden in de 1/8 finales uitgeschakeld door SKW bij de U19 en Gentson bij de U14!

Beker van Antwerpen :
Voor de beker van Antwerpen staan dit weekend de 1/8 finales gepland. Bij deze toch nog eens meegeven dat de finales van deze beker van Antwerpen voor het tweede opeenvolgende seizoen in onze eigen Heylen Vastgoed Basket Campus betwist worden en dit op donderdag 21 en zaterdag 23 mei (traditionele Hemelvaart weekend)!
Onze meisjes ploegen U19 en U16 startten pas in de kwartfinales! In de 1/8 finales zijn ook hier al onze jongens teams nog aanwezig!
Op zaterdag nemen onze Kadetten en Miniemen het op tegen respectievelijk Turnhout en Duffel. De pupillen geven Makeba partij aan de Gasthuishoeve! De benjamins spelen op zondagochtend 26/1 nog hun 1/16 finale tegen Red Vic.